Da Call of Duty i sin tid kom ud handlede det om krig. Det handlede ikke om jet packs, aliens, battle royale og hvad der ellers er blevet tilføjet siden de yngste “millennials” kom til.

Supply Drops var ikke nødvendigt fordi alle andre faktorer var lige i skabet.

Det var dengang cheats/mods/hacks var ikke-eksisterende.

Dengang der blev lyttet til de spillere der var dygtige og havde den absolutte bedste viden omkring spillet, og ikke til dem som “tror” de ved hvordan og hvorledes, på trods af at de ikke engang kan binde deres egen sko eller rede deres egen seng.

Dengang hvor Activision tog et ansvar, selvom de ikke behøvede.

Skydespil var skydespil, og nu er skydespil blevet til Disney Sjov.

Hvad er så konklusionen helt konkret? Børn og unge skal ikke spille Call of Duty fordi de fleste ikke er særlig begavet og fordi deres forældre ingen kontrol eller opdragelse har på dem. Activision får meget had for at være det ene og det ene, men forældrene har et ansvar om at sørge for at deres børn bliver opdraget og ikke overladt. 

Udover dette… så bør Activision stille sig op som de voksne de er, og give mulighed for at skrive detaljeret, hvad man anmelder andre brugere for og Sony giver muligheden for at man i hvertfald på PlayStation kan rapportere snyd og andet, direkte til Sony – og ikke den slappe facon som er en sølle blokering.

Fejl i artiklen? Skriv det til mig.